Reînnoirea accreditării PMI GAC

Directorii Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (GAC) au votat, în cadrul reuniunii din decembrie 2023, pentru reînnoirea acreditării GAC conferite celor trei programe de masterat în management de proiect din cadrul Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA București. Decizia a fost luată pe baza unui amplu raport elaborat de experții GAC, în urma misiunii de audit derulate în septembrie 2023. Auditul educațional a implicat atât activități de analiză a aspectelor academice, de management și administrative, cât și documentarea feedback-ului oferit de studenții, profesorii și absolvenții masteratelor în management de proiect.

Centrul Global de Acreditare PMI pentru Programe de Educație în Managementul Proiectelor (GAC) este cel mai important organism de acreditare specializat din lume pentru managementul proiectelor și programe de studii conexe, acreditând programe la nivel de licență, postuniversitar și doctorat oferite în cadrul instituțiilor de învățământ superior din întreaga lume.

Programele de masterat în management de proiect din cadrul FCRP-SNSPA sunt printre cele 15 programe din Europa care dețin acreditarea GAC. Lista completă a programelor educaționale acreditate de GAC este disponibilă aici: https://www.pmi.org/global-accreditation-center/directory

În prezent, organizațiile publice și private recunosc managementul proiectelor ca fiind o competență esențială. Universitățile răspund cu programe care pregătesc studenții să intre la locul de muncă cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a satisface această nevoie. GAC se asigură că programele acreditate sunt relevante, orientate către studenți și responsabile. În calitate de principal organism de acreditare pentru programele de management de proiect, program și portofoliu, GAC se angajează să atingă excelența și să se îmbunătățească continuu procesele administrative și educaționale ale programelor acreditate.

PMARENA.RO